söndag 16 januari 2011

Söndag igen, tiden går fort!

Tjing ttjingeling!
Ännu en vecka har dragit förbi! Jag har just inte hunnit mer nått mer än att känna mig som en taskig restprodukt av ett väldigt dåligt samlag. Ett måndagsexemplar utan garantibevis. Men nu knaprar jag så mycket piller så man nästan kan bli mätt och remiss är skickad till sjukan så det borde bara bli bättre!
Några stunder har jag dock hittat till syvrån! Med Accucuten till hjälp har jag skurit 2½" trianglar som jag nu
sytt ihop till 30st 8½"block. Här har jag köpt min!
Jag tänkte att nu borde jag börja beta av mina scraps :0) och med Edyta Sitar från Laundry Baskets kviltar som inspiration hoppas jag kunna få till nått. Här är min början!
Kanske inte alldeles perfekta spetsar överallt men vad gör det? Jag känner mig bara glad över att sy med scraps.
Glad blev jag idag över att äntligen få iväg en present till Birgitta i Arboga. Hon vann en scrapsutmaning jag hade förra året. Hon hann sy 7st projekt av scraps. Väldigt duktig!
Snälla Liz sponsrade vinsten! Ni har väl varit in på hennes hemsida och webshop?
Det är bara att fråga om sponsring och nu har hon dessutom jätterea! Säger man till kan man spara med att betala till slutet av februari om man vill :0)
Dessutom kan man klicka på små överraskningar/presenter om man hittar dem! Roligt :0)
Mina troll har åkt fram och tillbaks till Stockholm för skridskotävling denna helg.
Nått strul med anmälan blev det, så sonen hamnade inte i den klass som han trodde.Kanske gjorde det inte så mycket när han persade på 1000m trots knottrig is, blåst och regn och vann sin åldersgrupp överlägset!
Det firades med lite shopping på Södermalm! Jag fick också present! Sötnosarna vet ju hur förtjust jag är i bakverk :0) Så vi ska prova lite engelskt i veckan!
Nu är det bara att ladda för en ny arbetsvecka! Kanske ska jag lära mig nått nytt om bloggen också :0) Idag var det problemfritt att få dit bilderna! Vad synd att jag inte hade några fler att bjuda på.
//Skylthaxan

5 kommentarer:

 1. Kul att sy med scraps! Hoppas kakorna smakar. Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Underbara scraps!
  Gulliga "gubbar" du har som tänker på Dig fast att de är ute och grejjar med annat!
  kram Maja

  SvaraRadera
 3. Vad fina dina block blir och att sy bort en massa scraps kan bara bli så kul.

  Hm det där med posten. Jag skickade ju en rygga och litet till mot Stockholm förra veckan. jag blev litet förvånad över att syrran inte hörde av sig om det stora "brevet". Då dök det upp en avi om att jag hade ett stort brev att hämta på ICA. Jag trodde det var brevet från dig, men det var det jag nyss skickade. Visst bor syrran i Hägersten, men inte på Hägerstensvägen som jag skrivit. Vilken tur att jag hade varit noga med avsändare. Nu är det på väg för andra gången mot Hägersten.

  SvaraRadera
 4. Härligt att det går så bra för D! Dina scrapsblock ser urläckra ut. Hur kommer det sig att det som bara är "skräp" blir så himlans snyggt? Kramar Ullis

  SvaraRadera
 5. Ohh vilket härligt scrapstäcke du har där på g...
  Vad kul med framgångarna för D!!
  Kram Lizzan

  SvaraRadera