söndag 9 januari 2011

Så tråkig söndag....

Denna dag började inte alls så bra. Alarmen gick igång vid 8 tror jag. Då skulle mina boys upp för att göra iordning sig för tävling. Det tog mig säkert 40min att ta mig ur sängen, varenda muskel hade sockerdricka. Kom upp och käkade frukost framför TV4. Jag blev genast uppretad av en hurtig kvinna som sa att frukt och rotfrukter är godis medans hon gjorde juice. Vilken sablans lögn, frukt är frukt, grönsaker är grönsaker och godis är gott, smaskens och onyttigt. Det vet jag och jag kan inte bli lurad att tro att frukt är godis. Det kan ju absolut vara gott men inte samma sockerhalt! Det är väl själva fan vad man ska bli itutad överallt att man ska vara så sund och nyttig.Muttrade om detta och min KM höll flinande med.Vinkade av dem då de for mot den stora internationella skridskotävlingen Vikingloppet i E-tuna och traskade ut i köket för att vara duktig och direkt ta hand om frukostdisken.Det gick ju bra tills jag skulle torka av diskbänken och slog ner en sprillans ny och full flaska med oyster and schrimpsauce.Naturligtvis krossades den. Superstark sås med glas överallt. Suck, bara att torka! Snorig blev jag och ögonen tårades av chilin i såsen. Som pricken över i:et skar jag väl mig inne i handen vid nedersta leden på långfingret. Den såsen sved kan jag säga! Det var som gjort för att krypa ner i en byrålåda och sörja. Man tappade lusten för allting. Bedrövad drog jag in till syvrån när allt var upptorkat och tänkte att nu kunde jag säkert inte kvilta heller eftersom skärsåret satt då dumt. Men det gick så block 3 är klart och ihopsatt med de andra 2färdiga.
Men koncentrationen har inte varit med idag så jag har mest bara dumstirrat rätt ut i luften och väntat på telefon för att höra hur det gick för sonen. Han är duktig! Han kom 4:a totalt och blev därmed inbjuden till tävling i Hamar och deras OSarena nästa helg. Men jag tror att han hellre väljer juniorSM i Stockholm istället. Han är egentligen inte junior än men får tävla där ändå om han vill. Den där talangen lär han ha fått av sin pappa. Jag körde inte fort, jag snurrade bara och ville vara isprinsessa! Nu har jag bytit syprojekt till scrapstrianglar. Bara ta bitar och sätta ihop och sy. Det kräver ingen större koncentration. Senare blir det Morden i Midsomer och lite stickning. Sen är det nattinatti och en ny vanlig arbetsdag. Bara hoppas att den blir bättre än idag! Nån bild får ni inte heller på block3. Jag ville inte ens prova att få till det. En annan dag ska jag fixa till denna blog och fotoalbum och sånt :0)

5 kommentarer:

 1. Så kul att det går bra för sonen! Här har vi nästan kunnat åka skridskor på gatan ;o(( Jag har inte varit ute men solen sken, så fint var det.

  SvaraRadera
 2. Det är något fel med din klocka...

  SvaraRadera
 3. Kul att det gick bra för Didrik - igen!! Så stolt du måste vara. Jag känner mig alldeles förlamad av det här med Zoomin och imponerad att så många har orkat flytta och skapa nytt. Det kommer att dröja innan jag orkar göra något åt eländet, kanske stanna kvar och betala är det bekvämaste valet. Kram Kikki

  SvaraRadera
 4. Hej
  Så hittade jag Dig. Som en riktig novis vid datorn undrar jag hur man får in sidvisningar vilket jag ser på Din blogg
  Det är mycket som verkar krångligare än zooomin

  SvaraRadera
 5. Hej Marianne! Du får gå in på inställningar, trycka på lägga till gadgets och i listan som kommer upp trycka på + där det står sidvisning. Jag tycker också det är lite bökigt och omständigt, men man kanske lär sig!

  SvaraRadera