onsdag 11 januari 2012

Är man ett troll eller ?

Här har man under flera dagars tid gått och fiffilurat på när svansen ska växa ut, å så igår kom man hem till
jättetrevlig post! Då kanske man inte riktigt än behöver fundera på svans, å hål i brallan för den, för ett smådjävligt troll får väl inte presenter? För det är precis det jag fått :0))) å ett riktigt najsigt och sött brev till som önskade att jag slapp dessa skittråkiga lååååångtisdagar! Så gårdagens tisdag blev visserligen lång men riktigt trevlig då jag både fått detta snygga armband och haft finjobb på eftermiddagen/kvällen som kostymassistent!
Gjort och gåva av Marianne i Hofors.
Precis mina färger och det passade perfekt! Jätteglad blev jag :0)
Å varför går man å fiffilurar på om man är ett troll då? Fniss, man känner ju sig själv riktigt ordentligt nu när man börjar få lite gråvita blänk i håret. Smådjävlig är ibland inte alltid det rätta ordet att beskriva mig, ibland är jag t o m gröndjävlig och skogstokig och mamma har alltid kallat mig för riktig trollunge och SkitLisa... Dessutom tycker jag att min familj består av världens bästa troll å eftersom jag är gift borde vi vara av samma sort :0) Ja, djupa funderingar kan kollra bort en! Men det är väl bara så att jag gillar rackartyg helt enkelt och gärna motvalsar lite för det är faktiskt så att bara döda fiskar följer med strömmen! Det gillar ju min KM också, så genast hamnade vi i en härlig disskussion när vi under helgen var å handlade i våran närbutik och stod vid tidningsstället och fiffilurade på om någon av blaskorna skulle vilja följa med hem. Nä, det blev inte så för vi kom ju genast på att tidningen för oss fanns ju inte.Så vi spånade genast om en motvalstidning för Lantliv.Förortsliv, mindre idylliskt men ändå ett liv! Tänk vad härligt att få tips om hur du gillrar fällor för dina grannar som snor din tvätt-tid eller parkering,få gröna fingrars tips om hur man bäst håller fukten för hampaodlingen på en balkong i söderläge.Kom-i-form med trappträning!Bästa recepten för tillagning av överkörda håriga familjemedlemmar. Hitta bästa fynden i stjäl och sälj annonserna! Uppslagen för att skapa den mest fantastiska tidningen stod som spön i backen genast! Så jag har nog en släng av troll i blodet också fast jag även är jättebra på att vara elak haxa :0) Det är nog inte så mycket att fundera över. Man ska nog ta och fiffilura över nått snällt istället medans jag tar en fika.
Gokväller/Skylthaxan


9 kommentarer:

 1. Troll eller inte, du är alldeles underbar! Kramar Ullis

  SvaraRadera
 2. Troll trolleri trollera
  Du är verkligen jättebra!

  Kram :o)

  SvaraRadera
 3. Härliga funderingar ni har!!

  SvaraRadera
 4. Roligt att ha någon att fiffilura tillsammans med!
  Ge gärna ut en egen tidning, men glöm inte att ta med en artikel om hur man bäst håller koll på sina grannar;-0)
  Gillar dig, trots mitt dåliga samvete för dig!!!
  Stor Kram

  SvaraRadera
 5. Jag bokar en pren. direkt, utan premie!

  SvaraRadera
 6. Jag njuter av trollfunderingar! För övrigt så var ditt armband rackarns snyggt

  SvaraRadera
 7. Jag blir alltid så glad av att läsa dina fiffiluringar :-) och jag fårstår att du blev glad för armbandet, det var verkligen så jättesnyggt. Kram

  SvaraRadera
 8. Jag tycker nog att du är ett helt underbart busigt troll som sprider glädje runt dig!!
  Startar ni tidningen så lovar jag att läsa varje nummer, skulle vara befriande med ett komplement till alla tidningar om folks perfekta bostäder och liv!!
  KRAM Lizzan

  SvaraRadera
 9. Rackans Sussi vad du kan skriva och fundera. Glad att du tyckte om armbandet. Krameli kram från Marianne i Hofors

  SvaraRadera