fredag 4 mars 2011

Bokmalens läslista i februari.

Tiden går fort, kanske rentav extra fort när man genom böckerna går in i andra små världar. Tyvärr har jag kanske inte riktigt hunnit med att lyssna så mycket som jag brukar, jobbet kom ivägen :0)
Men jag startade februari med Misstro ,Ian Rankin har börjat med en ny serie efter Rebus. Den var absolut läsvärd och jag tror att de kommer bli bättre och bättre!
Den flerfaldige mördaren av Björn Hellberg var ju svår att inte gilla! Men tyvärr är Torsten Wahlund inte min favorit uppläsare. Så han drar alltid ner upplevelsen.
Den 6:e natten av Annika Bryn var lite mer thrillerbetonad än en kriminalhistoria. Kanske lite overklig men ändå en bra fiction.
Ett litet snedsprång av Denise Rudberg var en härlig bok och en ny trevlig bekantskap! Absolut vill jag höra på fler böcker om åklagarsekreteraren Marianne Jidhoff.
Corpus Delicti av Elias Palm var en spännande och bra oväntad historia.
Vyssan lull av Carin Gerhardsen var en väldigt blodig och bra historia. Eftersom det här var 3:e boken i en serie lär jag tvunget leta reda på de 2 första också!
Sedan tänkte jag att det var dags att sätta tänderna i Jo Nesbö som alla säger är så bra.
Rödhake var den tredje boken om antihjälten Harry Hole. De 2 första har jag inte fått tag på än. Jag tyckte nog att boken var väldigt hoppig i handlingen men karaktären Harry Hole gillade jag så jag tyckte han borde få en andra chans. Smärtans hus var faktiskt mycket bättre! Så nu lär jag plöja alla böckerna om Harry Hole.
Har varit hemma och sjuk hela denna vecka. Inte gjort nått vettigt alls mer än lyssnat på bok. Men idag ska jag banne mig sy en skvätt. Lite blåa scrapsrutor ligger och väntar på att bli nått. Kanske kan jag få ihop en topp. En sån där bra och ha liggandes när KM kommer hem och säger jag behöver en present att ge bort.
Då är det bara att ta fram, skicka på en fleece på baksidan och vips en liten kvilt. Men eftersom jag är så svag för blått och rutor själv får vi se vad det blir, kanske blir den min :0)
//Skylthaxan
 

6 kommentarer:

 1. Hoppas du fick en mysig systund. Skall bli kul att se din kvilt sen.
  Kram Gudrun

  SvaraRadera
 2. Hej hopp så många böcker du hunnit avverka, kul att läsa dina omdömen ifall man skulle komma till skott och börja lyssna igen. Bekvämt för ögonen framför allt när andra läser för en och så kan man ju göra en massa annat under tiden, sy tex.
  Väntar på att få se din blå skönhet.

  Kram A

  SvaraRadera
 3. Skönt att du verkar krya på dig :)
  Så mycket du hunnit läsa! Tackar för dina små recensioner :)
  Här ska också sys lite idag.

  Kramar!
  Elisabeth

  SvaraRadera
 4. Tacksam för alla boktips!
  Jo Nesbö är en favorit som jag tyvärr har haft svårt att hitta på talbok. Bara en av dom än så länge! Kan ju bero på mitt "bibblo".
  Hoppas att du mår bättre nu, lite sömnad hjälper till för välbefinnandet (har jag lärt mig)!
  Kram Maja

  SvaraRadera
 5. Tack för alla boktips.

  Jag har aldrig läst något av Björn Hellberg och det är ju enkelt att råda bot på.

  Krya på Dig, vännen!

  Kram
  Gunilla

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Jag tror jag såg på Din Zoomin hemsida ett klipp på hur Du quiltade Letar efter det
  Marianne.

  SvaraRadera