fredag 8 juni 2012

Inspirationsglädje!

Vad härligt med egenpåhittade klämdagar :0) Så skönt att vara ledig och förgylla vardagen med nått roligt! För roligt det hade vi när vi igår drog till Tjockhult, jag familjen och mamma. Målet var Independent kostym där de skulle ha utförsäljning på en massa klädstilar. Min käre make har ju gått sta och blitt me´i nån slags vikingakör så han fick en stor garderob av vikingakläder, 11 plagg och 1par skor medans jag shoppade några söta saker mest för att sprätta loss lite spets och garnityr på dem. Ett plagg får dock hänga orört på galge i min syvrå till ren och skär glädje! Det är en överdel till en klänning sydd i England av Bermans & Nathans. Det är också ett företag som syr kläder till bl a TV-produktioner som Dowtown Abbey. På min som har en fin tygetikett står det Les Mis, så man kan tro att den varit med i Les Misserables.
För min del kan det helt kvitta om den inte varit med i nått, jag bara gillar den plenty :0)
Framsida

Baksida.
Så med sin gräddgula nyans ska den få hänga på mitt tygskåp och göra mig glad varenda gång jag tittar på den.
Jag är också ganska glad över att jag idag satt avslutningskant på en gammal topp!
Den ska få bli en present till nästa helg då vi är bortbjudna på sommarfest i Åkersberga. Då ska vi frottera oss med fint folk, vid ett hus vid havet. Hoppas på fint väder, för då ska jag sitta i en solstol och brodera och titta på alla finlandsfärjor och förresten alla andra båtar med som far förbi kanske 150m ut i vattnet.
Därför tyckte jag att en lite marin betonad kvilt kunde funka....

Sydd av scraps och med en fleece på baksidan kan man ju ha den till lite vad som helst eftersom den är ganska stor 165x200cm.
//Skylthaxan

4 kommentarer:

 1. Menar Du att Du ger bort den fina kvilten?? Vilka lyckostar som får den!
  kram

  SvaraRadera
 2. Så härlig scrapsquilt,,lycka för den som denna får!!kram

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar kvilt och vilken present sen!!
  Kram Gudrun

  SvaraRadera
 4. Kul att äga ett sånt plagg.
  Quilten är jättefin!!

  SvaraRadera