lördag 19 maj 2012

Sol i sinne!

Det är inte utan att man den senaste tiden har varit glad varenda dag! Säkert flera faktorer som påverkar varandra till det bättre. Bland annat är jag så avstressad så jag kommer inte ihåg när jag var så lugn senast. Troligtvis inte sen långt före innan jag fick barn och det är länge sen! Det har verkligen gett mig ro att bara gå ut och sätta mig i solen och antingen inte göra något alls eller som idag brodera lite. Så härligt att slippa känna tvånget att jag inte hinner med något som jag måste eller borde göra. Jag tycker jag hinner med hur mycket som helst nu för tiden!Då blir det också roligare att sy och handarbeta! Det är toppen för det finns så många projekt man vill göra. Så att känna att man har både tid och lust för att brodera kanske gör att min BOM Tail Feathers rentav blir klar någongång!
Sen mår jag så oförskämt bra efter min operation så det är inte klokt!
Visst känns det lite konstigt att lägga om matvanorna och inte ständigt trycka i sig en massa sött och gott, det blir som lite tomt eller hur man ska säga. Det känns väldigt snöpligt på fredagseftermiddagen efter jobbet när man står i affärn och funderar på fredagsmys. Det är ju som slut på allt det där matrelaterade myset. Jag får tycka det är mysigt att tända ljus och möjligtvis dricka en kopp te.Allt det där onödiga mumset ingår inte längre, men god mat äter jag förstås fortfarande! Bara väldigt mycket mindre och utan kärleksgrädde och finfint smör. Å den som säger att det är ingen skillnad mot lågkaloriprodukter han ljuger kraftigt men man kan lära sig att tycka att det är helt OK! Framför allt vill jag ju inte bli dålig och det kan jag bli om jag skulle äta för fet eller söt mat men det har inte hänt mig än!Faktum är att jag inte ätit nått onyttigt sen den 27februari.Ett litet kvitto på hur duktig jag känner mig fick jag i tisdags när jag ställde mig på vågen, -20,2kg
Visserligen bara siffror men det gör gott långt in i mitt lilla,lilla jag!
Förvånande nog går det också bättre på syfronten! För länge sedan provade jag linjalen Lazy Angel och blev så missnöjd med resultatet så det har inte ens blivit en baksida av det jag gjorde då.
Men nu har jag provat den igen och tänk att det var ju riktigt skitkul!
Det bidde en till löpare. Precis mina färger och med tyger av en av mina favorit designers Robin Pandolph,
men se, den blev både för lång och för bred för att passa hos mig. Så det är ändock som vanligt, aldrig kan man vara riktigt glad, alltid är det nått :0) men å andra sidan är det ju bra att ha nått i färdighögen att kunna ge bort! Så här är den senaste löparen!
//Skylthaxan

7 kommentarer:

 1. Jätteläckra stjärnor!
  Grattis också till att Du mår så bra och äter så rätt :-)
  kram

  SvaraRadera
 2. Pyss på dig! Så himla gott att höra dig glad!

  SvaraRadera
 3. Härligt att höra (läsa) om att du känner dig så positiv. Du är jätteduktig med vikten, tänk att gå och bära på 20 kilo potatis, så tungt det hade varit.
  Duken blev jättefin, synd att den blev för lång men bra att lägga i kommande presentlagret.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Helt underbart att höra att du har det bra och mår bra. Mys och ta hand om dej!! Och en kopp te kan verkligen förgylla en kväll. Bamsekram!!!

  SvaraRadera
 5. Skönt att du mår bra och rasar i vikt. Skulle inte skada för min del heller.
  Löparen blev jättesnygg. Har bara använt min linjal EN gång, till bård på bonaden "Här är gudagott att vara" som Anette L bjöd på.
  Håller fortfarande på med min scrap-basket-bonad.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Vad härligt det är att läsa om ditt "nya" liv. Grattis till de tappade 20 kilona.
  Så snygg löparen är.

  SvaraRadera
 7. Men va kul och höra att du mår så bra ♥
  Njut av ditt nya liv och gör det du får för dig. Löparen vart superläcker,ibland är det så att galoscherna inte passar för humöret inte är på topp *ler*.

  Kram LjusneLotta

  SvaraRadera