måndag 18 juli 2011

Jobbar på....

Fortfarande ingen semester i sikte, men sömnad var det under helgen :0)
Jag sydde på min påbörjade bonad med engelsk paperpiecing å det tar sig som mordbrännar'n sa!
Borde sy av lite scraps igen, men lite nya inköp i Mora lockar också.
Jag shoppade ett kit + baksida till Tomas Log Cabin , lite blandade tyger och en Tumbler die till Accucuten hos Liz. Hos Janet slog jag till på en Jellyroll, Lumiere de Noel by French General. Detta bara för att det senaste skvallret är att det blir inga mer kollektioner från dem. Åtminstone inte i samarbete med MODA.
Tråkigt, jag som tycker de gör så fina tyger. Hos Annica i Mora slog jag till på 4charmpackar med 30tals-repro som det nästan var halva priset på. Jag som inte är nått stort fan av paneler köpte också 3st sådana av  henne. Den med blåa blomsterkorgar såg jag genast framför mig med blåa fyrkanter och knypplad spets. Den ska gömma en dörröppning i köket har jag klurat ut! Sockerpinglorna var ju bara för söta och Nancy Halvorsen har jag lite metervaror till som bara ligger.Köpte också några färdiga kviltetiketter. Knappast troligt att jag blir duktigare på att märka kviltarna, men jag kan ju försöka! Hos systugan i Sala hittade jag en skärbladsvässare som jag aldrig sett förut, så den lär jag ju prova!
Nu ska jag greja lite mer med mitt projekt som jag sytt på under helgen.
En lite lagom syssla så här på kvällskvisten när man är lite lagom mör efter ett hårt dagsverke.
Var är storvinsten som gör mig ekonomiskt oberoende och gör så man kan få vara hemma?
//Skylthaxan

3 kommentarer:

 1. många fina inköp! Have fun!

  SvaraRadera
 2. OM du hittar den storvinsten så: GRATTIS. Tala sedan om hur du lyckades;-)
  Vilka härliga fynd du gjort!
  Bäst för mig är att inte se och veta vad som finns i utbud, men dags att visa på lite mognad och använda sig av tygerna som redan finns hemma!!
  Kram Maja

  SvaraRadera
 3. Haha, den stora "vinsten", som gör att du får vara hemma, kommer när du fyller 65. Men om du blir ekonomiskt oberoende vet jag inte. De kanske har gjort om pensionssystemet tills dess och tagit bort den extra skatt som panchisar får betala.
  Kram

  SvaraRadera