måndag 19 mars 2012

Ibland blir man så glad!

Idag är det en sån dag! Trots motigt leverne på pulversoppor i väntan på operation så blev det en sån där dag som man flinar så det ser ut som man kan käka banan på tvären!
Först var mamma över och drack kaffe, mycket trevligt eftersom vi inte kunnat träffats då hon varit snöfflig och jag inte får bli det. Sen hade jag en stund vid symaskinen för att få klart skjortprojektet jag började med igår och inte blev klar med. Då ringde telefonen  och jag kollade nr och förväntade mig en försäljare och så var det en härlig sykompis som fick mig på så jävla gott humör! Helt oväntat och bara massa roliga saker att berätta, då blir man glad! Faktum var att jag blev så glad att jag helt struntade i att gräma mig över hur lång tid skjortjäkeln tagit att göra. Struntade i att oroa mig över om den skulle bli bra eller inte och om min härlige son skulle tycka den var OK. Det var ju hans beställning jag kämpat med.
Det är fint när man kan komma på sig själv med att faktiskt våga tro på sig själv. Det hör inte till vanligheterna! Naturligtvis blev skjortan bra, kanske lite stor men det behövs lite rörelsevidd för en BMX:are. Didrik hade ritat loggan och jag överförde den till skjortan som applikation. Så nu kan vi vara nöjda bägge två!
Loggan på ryggen.

Loggan som ficka....


....att få plats med burken i :0)

Didrik framefrån.

Didrik's ryggtavla.

Nu ska jag nog ägna mig åt nått kviltprojekt igen.
//Skylthaxan

7 kommentarer:

 1. jamen, det är ju specialdesignade skjortor du ska ägna dig åt ihop med sonen. Vilket radarpar ni skulle bli. Jag tror det finns en marknad. Specillt med tanke på att ni specialsytt fickan så läskburken får plats.
  Kanoners

  SvaraRadera
 2. Så himla snygg den blev och smart med läskficka.

  Kram Lena P

  SvaraRadera
 3. Superbra och snygg!
  Inte så himla lätt att få till det så bra!
  Bussiga mamman, det är du det!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jädrar vilken snygg skjorta du fixat ihop!!
  Kram Lizzan

  SvaraRadera
 5. Du är ju proffs av stora mått!! Den blev ju hur läcker som helst!!

  Barbro, Leksand

  SvaraRadera
 6. Den blev ju hur bra som helst :-) och eftersom jag inte tror att D har slutat växa än, även om han är rätt lång, så var det nog bra att ha lite mån.

  SvaraRadera
 7. Schitt PommFritt va snyggt jobbat, du kan du! I våra ögon är du ingen doldis, vi vet att du kan det mesta, dags att du hajjar läget snart. Banan på tvären *ler* söt du är.
  Ha det bäst!
  Kram LjusneLotta

  SvaraRadera