fredag 1 april 2011

Bokmalens läslista i Mars.

Det är som ett gift! Har man börjat lyssna på böcker vill man bara fortsätta! Denna månad har jag hunnit med ganska många och långa.
Först ut blev Djävulsstjärnan av Jo Nesbö. Jag bara gillar karaktären Harry Hole, så jäkla anti på alla sätt och vis!
Släpp inte taget av Harlan Coben var både spännande och sorglig. Eftersom den handlade om tonåringar gick tankarna ganska ofta till ens egen son.
Övervintraren av Willy Josefsson gillade jag mycket! Speciellt återblickarna som blev till då när poliserna körde runt i svartvita amazoner och världen inte var lika rå och brutal som den är nu. 
Dollar av Lee Child har äntligen kommit ut som ljudbok! Den första boken om Jack Reacher, den brutale machomannen som alltid hamnar i så spännande situationer kan jag inte låta bli att lyssna på med stor förtjusning! Oftast vill jag stäcklyssna på dem!
Lyckades att äntligen få tag på fler böcker om Harry Hole, så jag fick börja från början med
Fladdermusmannen den första boken. Direkt efter blev det nr 2 Kackerlackorna 
För att spara lite på Harry så lyssnade jag på Den Grå av Björn Hellberg. Den var helt OK men jag bara längtade efter Harry så jag blev tvungen att fortsätta med Frälsaren av Jo Nesbö. Sen var jag så inne på Harry så då blev det Snömannen Den blev nog min favorit hittills! Så den ska jag suga lite på innan det blir en ny Harry bok. Istället blev det några lättlyssnade böcker av Karin Fossum, Älskade Poona 
Jag är så glad över vårt finfina bibliotek som ständigt lånar mig böcker :0)
//Skylthaxan

3 kommentarer:

 1. Bokälskare och ordälskare - jag tar till mig ditt "sträcklyssna"! Härliga boktips!

  SvaraRadera
 2. Håller med dig Harry Hole o Jack Reacher är nått o lyssna på det. Ser att vi plöjer ungefär samma, hihi. Ha en skön helg.
  Kram LjusneLotta

  SvaraRadera
 3. Jag har läst mycket deckare men efter att jag läst Snömannen klarar jag nästan inte av det längre. Fy vad den var ruskig. Bra - annars hade man inte blivit så rädd. Men jag läser i papperform, har svårt för talböcker. Jag tycker de läser så himla sakta. Kram Kikki

  SvaraRadera